Grizzly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya arkadaşlar aranızdan biri bi söz kullanıyodu şöle: aşk, sevmekten çok hede hödödür, bundan çok budur, ondan çok şudur, şundan çok budur, hedede hödö imkansızı bulur! yaw tam 1 saattir arıyom forumlarda yok bulamıyorum.kabusum olcak allah rızası için bilen varsa tamamlayıversin! LÜTFENNN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ask bir sudur ic ic kudur olabilirmi??[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ask bir b.ktur yemeyen yoktur...da olabilir..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Me Gustas Tü ?[signature][hline]a.k.a Vampir OSMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 la yapmayın la böle walla delircem! 1,5 senedir içimde tuttuğum aşkı kıza sölicem iç iç kudur demicez ahuaaaaaaaa!!! 1.5 sene be abiben onu öbür makineye kaydettimdi öbür makine telef! allahım delircem! o söz olmazssa bittim ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Biliyorum sen güneşsin, etrafında çok gezegen var, ama sen de biliyorsun, bir tek ben dünyayım; bir bende hayat var.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aşk, sevmekten çok öpmektir,öpmekten çok yalamaktır, yalamaktan çok ısırmaktır, ısırmaktan çok çiğnemektir, çiğnemekten çok yutmaktır, yutmaktan çok sıçmaktır! sıştım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 of fistan :D[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 iyi di vallaha iyiydi fistan koptum :P ama cemaat yarın kıza ilanı aşk edecem 1,5 sene sona yapmayın la! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Grzly, 08 Şubat 2005 22:57 tarihinde demiş ki: la yapmayın la böle walla delircem! 1,5 senedir içimde tuttuğum aşkı kıza sölicem iç iç kudur demicez ahuaaaaaaaa!!! 1.5 sene be abiben onu öbür makineye kaydettimdi öbür makine telef! allahım delircem! o söz olmazssa bittim ben! Abi aşkını bu laf olmadan açıklayamıyorsan hiç açıklama zaten..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. | Spidee FM John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Fistan, 08 Şubat 2005 23:00 tarihinde demiş ki: aşk, sevmekten çok öpmektir,öpmekten çok yalamaktır, yalamaktan çok ısırmaktır, ısırmaktan çok çiğnemektir, çiğnemekten çok yutmaktır, yutmaktan çok sıçmaktır! sıştım evet. bence çok güzel bi özet :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Fistan oldurdun :p[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Fistan ya...helal lol Bu arada sende o lafla söylemek zorunda diilsin hem ne mal bi cümleymiş aşk hede hödödür mü...dicen kıza :horace:[signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki: reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bi de şöyle vardı o da çok hoşuma gider... Allah erkeklere Güç Kadınlara güzellik vermiş.Ne varki Herşeyi yenen güç sonunda güzelliğe Yenilmiş.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem [Bu mesaj SoulCube tarafından 08 Şubat 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yabacı öp beni[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Spidee, 08 Şubat 2005 23:04 tarihinde demiş ki: said: Grzly, 08 Şubat 2005 22:57 tarihinde demiş ki: la yapmayın la böle walla delircem! 1,5 senedir içimde tuttuğum aşkı kıza sölicem iç iç kudur demicez ahuaaaaaaaa!!! 1.5 sene be abiben onu öbür makineye kaydettimdi öbür makine telef! allahım delircem! o söz olmazssa bittim ben! Abi aşkını bu laf olmadan açıklayamıyorsan hiç açıklama zaten.. cocuk boyle munasip gormus karısmayın efem.[signature][hline] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 08 Şubat 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aşk çiş gibidir gelince tutamazsın artık tutamıyorum seni seviyorum şeklinde bişiler diyebilirsin :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Fistan, 08 Şubat 2005 23:00 tarihinde demiş ki: aşk, sevmekten çok öpmektir,öpmekten çok yalamaktır, yalamaktan çok ısırmaktır, ısırmaktan çok çiğnemektir, çiğnemekten çok yutmaktır, yutmaktan çok sıçmaktır! sıştım evet. :tup:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: SoulCube, 08 Şubat 2005 23:08 tarihinde demiş ki: bi de şöyle vardı o da çok hoşuma gider... Allah erkeklere Güç Kadınlara güzellik vermiş.Ne varki Herşeyi yenen güç sonunda güzelliğe Yenilmiş.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem [Bu mesaj SoulCube tarafından 08 Şubat 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] okuyamadıysanız diğer sayfada kayboldu galiba...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: shapshal, 08 Şubat 2005 23:08 tarihinde demiş ki: aşk çiş gibidir gelince tutamazsın artık tutamıyorum seni seviyorum şeklinde bişiler diyebilirsin :D ahahaha romantik erkeğe bak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: shapshal, 08 Şubat 2005 23:08 tarihinde demiş ki: aşk çiş gibidir gelince tutamazsın artık tutamıyorum seni seviyorum şeklinde bişiler diyebilirsin :D süperdi ya :)[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam? Xaer_Aloneheart, 04 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki: cihangirdeyim bok yağıyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yaw cemaat öle deil tabii aşk hede hödödür demicem sadece bi yerde kullanıcam olay biticek! yani galiba? ulannnnnnn ben bu hallere düşcek adammıydım beaaaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Nede guzel laflar çıkıyo not mu etsem :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ahahaha çocuğun sözü yalan oldu yalnız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ask insani her hala düsürür merak etme....[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar